českydeutchenglish
  • Restaurace
  • Hotelová budova
  • Hlavní budova
  • Menu
  • Terasa
  • Letecký pohled 2

Napsali o nás

Nabízíme Vám výběr z článků a reportáží, které o našem hotelu, restauraci i o zákulisí z práce našeho šéfkuchaře zveřejnila nejrůznější periodika.

Odkazy budeme aktuálně doplňovat o nové tituly.

 


 

HOREKA je oborový časopis s profesionálními informacemi z oblasti gastronomie a hotelnictví. Cíleně oslovuje osoby, které rozhodují o nákupu (F&B manažeři, ředitelé, lidé odpovědní za investice…) nebo praktikující profesionály (šéfkuchaře, barmany, číšníky, recepční…).

Článek ze závěru roku 2013, zaměřený na zvěřinovou kuchyni, kde se můžete seznámit s naším šéfkuchařem Ladislavem Kotyzou, si můžete stáhnout na tomto odkazu.

 


 

GASTRO REPORT – MINUTKA je nositelem informací a zpráv, které pomáhají rozvíjet a popularizovat všechny obory profesionální gastronomie. Mapuje odborné aktivity, soutěže, vzdělávací programy a kulinářské inspirace profesionálů z řad Asociace kuchařů a cukrářů České republiky. Přímo z terénu přináší nezávislé reportáže o zajímavých gastronomických konceptech, technologických řešeních, rozhovory s osobnostmi naší gastronomické scény.

Reportáž Ivana Forala z našeho hotelu má autentický název ZA ZVĚŘINOU NA HRANICE.

 


 

V Nedělním blesku si ke svátku všech zamilovaných 14. února 2014 redakce vybrala i recept našeho šéfkuchaře Ladislava Kotyzy na úžasný tažený závin s oříškovou náplní a brusinkami a zveřejnila ho jako inspiraci pro své čtenáře na zpestření svátku sv. Valentýna.

Recept Vám samozřejmě nabízíme i na našich stránkách.

Za kvalitu tiskové předlohy se omlouváme, ale redakce nám nebyla schopná poskytnout lepší.

 


 

V rámci projektu 'Propagační a mediální kampaň Ústeckého kraje', který podpořil Regionální operační program Severozápad, se Ústecký kraj snaží o změnu negativního vnímání a mediálního obrazu našeho kraje.

Součástí této kampaně je i časopis "Brána", v jehož třetím čísle vyšel i tento článek o hotelu Kristin Hrádek.

Více o projektu se můžete dozvědět na portále Brána do Čech.

 


 

gurmet - neodolatelný český originál. Časopis gurmet přináší každý měsíc skvělé recepty a tipy. Inspirujte se nejlepší školou vaření! Všechny recepty jsou originální, připravované těmi nejlepšími profesionálními šéfkuchaři, kuchaři a cukráři nebo kuchaři-amatéry. Ti všichni učí vařit naše čtenáře způsobem, který je jednoduchý, přehledný a dává kvalitní základ bravurnímu zvládnutí kulinářského umění.

V jeho jedenáctém čísle vyšly dvě reportáže Rostislava Křivánka:

-  Kam za zvěřinou

- Jak jsme lovili jelena


Kontakt

Korespondenční adresa
Maxičky 30, 405 02 Děčín XVIII.

Hotelová recepce
tel.: +420 734 684 209
e-mail: info@kristinhradek.cz

 

Odběr novinek

Chcete dostávat aktuality o dění u nás?
Poskytněte nám Vaší e-mailovou adresu.